Lunch meny mellan 18 - 22 november
*Inkluderar salladsbord, soppa, måltidsdryck och kaffe
Måndag
120 kr
Kalvfärsjärpar med rosmarinsky och potatismos
Ugnsbakad lax med kräftröra, citron och kokt potatis
Grillad kycklingfilé med jalapeñocrème, pica de gallo och rostad potatis
Pasta Carbonara
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk, lingon, löksås eller bruna bönor
Kycklingpiccata med basilikatomatsås och ris
Pocherad torsk med pestosås och kokt potatis
Skaldjurspasta
Onsdag
120 kr
Provencalsk köttgryta med ris
Örtstekt kycklingbröst med gräddsås, gelé och ris
Ångad öring och kokt potatis
Pasta med chilikyckling
Torsdag
120 kr
Ärtsoppa och pannkakor med grädde och sylt
Ost- och salamifylld schnitzel med rödvinssås, bea, ärtor, citron och stekt potatis
Panerad kummel med remouladsås och kokt potatis
Fläskfilépasta
Fredag
120 kr
Fläskfilé Oscar med fläskmedaljonger, bea, räkor, rödvinssås och pommes
Grillad kycklingbröst med dragonsås och ris
Dubbelpanerad rödspätta med remouladsås och kokt potatis
Scampipasta